Balogh Ács-Állványozó Kft.Telefon

Állványozás, homlokzati állvány bérbeadás, guruló állvány bérbeadás

Balogh Ács-Állványozó Kft.

szechenyi2020

SAJTÓKÖZLEMÉNY
2022.05.30

Európai Uniós forrás segítségével energetikai fejlesztés megvalósítására került sor a Balogh Ács- Állványozó Szolgáltató és Kereskedelmi Kft.  szombathelyi székhelyén, a GINOP-4.1.4-19-2021-03631 pályázat keretén belül. A Széchenyi 2020   GINOP-4.1.4-19 megújuló energia használatát, energiahatékonyság növelését célzó épületenergetikai fejlesztések támogatása című pályázati kiírására benyújtott projekt 4,54 millió Forint támogatásban részesült.

A Balogh Ács – Állványozó Kft. tulajdonosainak több mint tíz éves szakmai tapasztalat van az állványozás szakterületén. A Kft. jelenleg több mint 20.000 m2 állvánnyal rendelkezik, mellyel Dunántúl területén végez munkát.
A Kft. elsődleges szolgáltatása bérbeadás, kölcsönzés: építőipari állványzatok széles választékban elérhetőek, melyek megfelelnek egyszerűbb, de nagyobb felületek felállványozásához csakúgy, mint bonyolult szerkezetű épületekéhez. A vállalkozás alkalmazottai nagy szakértelemmel és tapasztalattal bírnak, a megrendelők igényeit maximálisan kielégítik minden esetben.
A vállalkozás saját tulajdonú ingatlanok bérbeadásával is foglalkozik.
A vállalkozás alkalmazotti létszáma 2 fő. A vállalkozás piaci helyzete stabilnak mondható: A vállalkozás elsődleges piacát jelenleg azon építőipari vállalkozások jelentik, akik egy-egy nagy volumenű munka elvégzéséhez szükséges állványzattal nem rendelkeznek; ilyen munkák a templomok felújítási munkái, kastélyok külső-belső felújítási munkái, emeletes tömbök szigetelési és felújítási munkái többek között. Az építőipari vállalkozások egy családi ház homlokzatának elkészítéséhez szükséges állványzattal rendelkeznek ugyan, de több ezer négyzetméter felület felállványozásához szükséges erőforrások nem állnak rendelkezésükre. A Balogh Ács – Állványozó Kft. rendelkezésre tud bocsájtani 20.000 négyzetméter felülethez elegendő állványzatot részükre, azonban a folyamatos bővülés jellemzi a cég eszközparkját.


A kedvezményezett neve: Balogh Ács- Állványozó Szolgáltató és Kereskedelmi Kft.
A projekt címe: Energetikai fejlesztés megvalósítása a Balogh Ács- Állványozó Kft.-nél
Megvalósítás helyszíne: 9700 Szombathely, Farkas Károly utca 12. 1675 hrsz.
A hatályos Támogatói Okiratban szereplő megvalósítási határidő: 2022.03.01-2022.05.30.
Beruházás összköltsége: 8.251.000 Ft
Elnyert, szerződött támogatás összege: 4.538.050 Ft
Támogatás mértéke: 55 %

Beruházás rövid bemutatása:

A fejlesztés célja a vállalkozás által működtetett, saját tulajdonban álló ingatlan energetikai korszerűsítése volt.

A fejlesztés célterületei az alábbiak voltak:
-9,36 kWp teljesítményű napelemes rendszer telepítése
-Vízszintes kőzetgyapot szigetelés
-Függőleges szigetelés polisztirolhab lemezzel
-Nyílászáró csere, háromrétegű hőszigetelt nyílászárókra
-Fűtési- és/vagy használati melegvíz-rendszerek korszerűsítése

A nyílászárók cseréje által két vonalon is energia-megtakarítás jelentkezett. A nyílászárók hőátbocsátási tényezője kisebb lett, ezáltal közvetlen energia-megtakarítás tapasztalható, valamint csökkent a filtráció.
A napelemes rendszer telepítésével a villamos energia igény egy része fedezhető.

Az épülethatároló szerkezetek hőszigetelésével a vállalkozás költségei optimalizálódtak a gazdaságos működtetésnek köszönhetően.
A napelemes rendszer a villamos energia igény ellátására került telepítésre, ami a működési és fűtési költségek fedezésére elegendő.

A fejlesztés megvalósítása javította a telephely technológiai felkészültségét, pozitív hatással bírt a versenyképességre és az erőforrás-hatékonyságra is.
Az új rendszerek telepítése és beüzemelése mind egyfajta innovációnak minősülnek. Az új rendszerek biztosítják hosszú távon a működtetést: villamos energiaellátás, valamint fűtés megléte.
A megújuló energia előállító rendszerek megléte csökkentette a vállalkozás költségeit, optimalizálta a működést. Ez a versenytársakkal szemben abszolút előnyként mutatható be.

A projekt megvalósítása során a vállalkozás nem ütközött problémába, a kivitelezés zökkenőmentesen lezajlott.
A projekt a vállalkozás életére pozitív hatással bírt.


További információ kérhető:

Balogh Ács- Állványozó Kft.
Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.
06 (94) 319-893